0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dostava do vašega naslova

Naročeno blago, ki je bilo na zalogi, bo po Sloveniji dostavljeno najkasneje v 48 urah. Za artikle, ki jih bo potrebno dodatno naročiti, bo rok dobave od 7-14 delovnih dni. Pri artiklih, kjer bodo roki dostave daljši, kot so sicer predvideni, bo kupec o spremenjenem roku dobave obveščen.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije.

Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov. Ob sobotah, nedeljah in praznikih blaga ne odpošiljamo. Upoštevajte, da se lahko čas dostave, zaradi različnih vzrokov, na katere ne moremo vplivati, (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti …) podaljša.

Kupec krije poštnino, strošek dostave je 3,99 € in se izpiše ob zaključku vašega naročila ter je zaveden na računu, ki ga prejmete skupaj z naročenimi izdelki. Ob načinu plačila po predračunu prejmete popust. V primeru, da blago plačate vnaprej in vas ob dostavi pošiljke ni doma, vam pismonoša v nabiralniku pusti obvestilo o poštnem paketu, ki ga prevzamete na pošti. Če le tega ne prevzamete v roku 10 dni, vas pošta še enkrat poskuša kontaktirati.